Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”
 • English
 • Nederlands
 • Концертът "Коледни истории за брас и глас" на 21.12.2021 със специална томбола с албуми за публиката

  Брас перспективи / Spectrum Vocal Band
  16 декември, 2021

  На 21.12.2021 по време на единствения концерт, на който можете да чуете на живо зимните музикални картини в албума ни "Коледни истории за брас и глас", подготвяме и специална томбола - изненада за публиката. По идея на колегите ни от SPECTRUM Vocal Band в чест на Новата 2022 година 20 броя албуми Singerprints - втория албум на акапела групата, издаден през септември 2021, и 22 броя от албума "Коледни истории за брас и глас" ще бъдат награди в специална томбола - изненада за публиката.

  Какви ще са правилата на празничната ни игра с награди ще разберете на 21.12.2021 (вторник) от 19.00 в емблематичното Студио 1 на Българското национално радио на бул. "Драган Цанков" 4. Билети за единствения концерт "Коледни истории за брас и глас" ще намерите в мрежата на Eventim.bg и на място в Рекламно-информационния център на БНР.

  Нашите “Коледни истории за брас и глас” Ви повеждат на пътешествие в дните преди Рождество към приказния Север на Европа през Германия до Нидерландия, Дания и Финландия и обратно у дома чрез традиционни старинни коледни песни от 16 до 19 век в нови, модерни и атрактивни аранжименти за 5 тромбона и 5 гласа. Албумът съдържа 9 песни - 3 български, 2 финландски, 2 нидерландски, датска и немска песен.

  Музикалните превъплъщения на коледните песни, които избрахме, са в изпълнение на петима от водещите тромбонисти класическа музика в страната ни: проф. Атанас Карафезлиев, Димитър Стоев, Кирил Михайлов, Петър Каракашев и Емил-Джордж Атанасов. В хармония с ефектния звук на тромбона са гласовете на колегите от SPECTRUM Vocal Band Боряна Йорданова / Ивелина Цонева, Весела Морова, Даниел Николов, Янко Янков и Константин Бейков. Всички те ще се съберат на сцената на Студио 1, за да чуете на живо нашите "Коледни истории за брас и глас"!

  Уникалните аранжименти на деветте музикални картини от пътуването ни едновременно на Север и назад във времето са сътворени от Даниел Николов, Константин Бейков и Емил-Джордж Атанасов.

  Още информация за проекта вижте ТУК.
  Още за специалното лимитирано CD на "Коледни истории за брас и глас" с благотворителна образователна кауза, 22 броя от което ще са в наградния фонд на томболата изненада на концерта ни на 21.12.2021, вижте ТУК!
  Фейсбук събитие ТУК.

  Харесай ни във Фейсбук

  LinkedIn

  Атанас Карафезлиев

  © 2021 Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”

  music-note linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram