Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”
 • English
 • Nederlands
 • "Коледни истории за брас и глас" - CD с образователна кауза

  Брас перспективи
  8 декември, 2021

  Всеки албум е приключение, което ни среща с различни хора - вдъхновяващи, впечатляващи, даряващи ни светлина. "Коледни истории за брас и глас" не е изключение. И ни е още по-скъп, защото за първи сътворяваме албум не само като музиканти - изпълнители и аранжори, но и като продуценти. Едно пътуване из най-красивите средновековни коледни песни на европейския Север, продължило почти 11 месеца. От 26.11.2021 албумът ни "Коледни истории за брас и глас" (Christmas Brass and Vocal Jazz) е в музикалните стрийминг платформи осъществена мечта в първия етап на 5 годишния ни коледен проект благодарение на Национален фонд "Култура", програма "ПУБЛИКИ". Но не спираме до тук!

  От 01.12.2021 е налична и специална лимитирана серия на албума на CD. Неговата премиера, както и тази на албума на живо се състоя на 04.12.2021 на изискано събитие със скандинавски акценти, което сдружение "Брас перспективи" осъществи в партньорство с Посолството на Дания и Посолството на Финландия у нас. Благодарим на Негово превъзходителство посланика на Дания г-н Нилсен и на Нейно превъзходителство посланика на Финландия г-жа Кувая-Ксантопулос за подкрепата и жеста, който направиха не само с присъствието си, но и с инициативата лично да открият премиерата на албума.

  ЛИМИТИРАНАТА CD СЕРИЯ на "Коледни истории за брас и глас" е с благотворителна кауза, която е изключително важна за Сдружението ни: Подкрепа на талантливите ученици и студенти, избрали да учат и да се развиват професионално у нас в сферата на медните духови инструменти. Приходите от дарения, чрез които можете да станете притежатели на копие от лимитираната серия на албума на CD, поставят началото на Образователния фонд на сдружение "Брас перспективи".

  НАШИТЕ ЦЕЛИ са:
  1. Финансиране на обучения на талантливи ученици от семейства в неравностойно положение за участие в национални и международни сертифицирани академии и майсторски класове за медни духови инструменти и брас ансамбли на територията на страната. 
  2. Създаване на фонд от модерни, качествени учебни медни духови инструменти, които да бъдат предоставяни от сдружение “Брас перспективи” на талантливи ученици от семейства в неравностойно положение. 
  3. Осигуряване на качествени консумативи и аксесоари за инструментите с цел дългосрочното използване и поддръжка на инструментите във фонда на Сдружението. 

  КАК да подкрепите образователната кауза на сдружение "Брас перспективи":
  Поръчайте своето копие от лимитирана серия на албума "Коледни истории за брас и глас" на CD на стойност 20 лв на тел. +359887117162 или email: info@brass.bg. Копието от албума е придружено от сертификат за дарение, указващ каузата, която подкрепяте.

  Доставката в рамките на гр. София е безплатна.
  За градовете извън столицата доставката е до офис на куриер или точен адрес по Ваш избор.


  Харесай ни във Фейсбук

  LinkedIn

  Атанас Карафезлиев

  © 2021 Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”

  music-note linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram