Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”
 • English
 • Nederlands
 • Официалният сайт на “Брас перспективи” вече e на 3 езика

  Брас перспективи
  3 ноември, 2021

  От 1 ноември 2021 официалният сайт на сдружение “Брас перспективи” вече функционира пълноценно на три езика: български, английски и нидерландски. Един много важен аспект от работата ни за популяризирането на съвременната българска школа медни духови инструменти се превърна в реалност. Сайтът ни стартира на български в края на юни, а през септември - на английски. Има нещо символично в датата, на която стартира версията на нидерландски - в Деня на народните будители - в хармония с целите, които си поставяме като сдружение. 

  Приветстваме най-новият член на екипа ни г-н Рубен Вермюлен. Той поема отговорността да претвори на нидерландски нашите идеи и проекти, мисия, цели и амбициозни планове. С две думи: нашите мечти! Вярваме, че с помощта му ще съумеем достойно да представим съвременната българска музика за брас и нейните забележителни музиканти според професионалните изисквания на 21 век и очакванията на аудиторията ни както у нас, така и в Европа.

  Със старта на сайта ни на нидерландски изразяваме и нашето уважение и възхищение към културните и музикалните традиции на Ниската земя - разбира се, говорим преди всичко за брас. 

  Пожелайте ни успех!

  Харесай ни във Фейсбук

  LinkedIn

  Атанас Карафезлиев

  © 2021 Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”

  music-note linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram