Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”
 • English
 • Nederlands
 • Посолството на Нидерландия подкрепи проект на сдружение "Брас перспективи"

  Брас перспективи
  11 юли, 2022

  Имаме честта да споделим, че Посолството на кралство Нидерландия в България е новият партньор на сдружение “Брас перспективи” чрез одобрен грант за осъществяването на първия ни Международен майсторски клас с преподавател Ремко де Ягер (тромбон) през ноември 2022.

  Поставихме началото на нидерландската линия в проектите на “Брас перспективи” с първия ни албум “Коледни истории за брас и глас”, чиято премиера на 04.12.2021 бе уважена лично от Негово превъзходителство посланика на кралство Нидерландия у нас г-н Симон ван дер Бург, както и от посланиците на Финландия Нейно превъзходителство г-жа Кристина Кувая и на Дания Негово превъзходителство г-н Йес Нилсен.

  Амбициозната цел на Сдружението ни е да утвърдим регулярна програма от международни майсторски класове два пъти годишно с преподаватели от страните от Северна Европа, с които нашият екип е свързан чрез образование, професионално развитие и артистични интереси. Най-многобройни членове на екипа ни са именно почитателите на Ниските земи. Затова подкрепата, която получаваме точно от Посолството на кралство Нидерландия за първия майсторски клас в нашата програма е още по-ценна за нас. Вярваме, че това събитие поставя началото на поредица образователни инициативи на Сдружението ни, които ще осъществим в рамките на това партньорство. 

  Майсторският клас на тромбониста Ремко де Ягер ще се състои от 3 до 5 ноември 2022 в партньорство с Посолството на кралство Нидерландия и НМА “Проф. Панчо Владигеров”. Очаквайте подробности и програма на събитието през септември! 

  Харесай ни във Фейсбук

  LinkedIn

  Атанас Карафезлиев

  © 2021 Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”

  music-note linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram