Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”
 • English
 • Nederlands
 • Проектът "Истории за брас" с финансиране за 2023 по програма "Критика" на НФК

  Брас перспективи
  1 декември, 2022

  В първия ден от празничния декември сме щастливи да споделим, че и през 2023 ще разказваме нашите "Истории за брас" с финансовата подкрепа на Националния фонд "Култура" по програма "Критика" 2022 - модул "Иновативни модели за критика". Тази новина е много важно признание за постигнатото от екипа ни в първия етап от развитието на проекта, в който влагаме много любов и ангажираност към настоящето, миналото и бъдещето на българската школа медни духови инструменти с внимание към българските композитори, които творят в сферата на съвременната брас музика. Едногодишното финансиране, което НФК ни предоставя за втория етап на "Истории за брас", ще ни позволи да обогатим съдържанието на проекта, който ще продължи да се развива на три езика: български, английски и нидерландски.

  Ето част от мотивите на Комисията по оценката на проектните предложения по програма "Критика" 2022:
  "Cдружението е от профеcионалиcти и е доказало успешната реализация на проектите, които ca реализирани доcега. Проектът отговаря на целите и фокуса на Програмата „Критика“ – 2022 г., „Иновативни модели“ на Националния фонд „Култура“. Екипът е високо професионален и доказал капацитета си в реални действия. Online проектът стартира през септември 2021, това е втори етап от реализацията му, в който ce предвижда разширяване на тематичните линии и целеви групи. Cъдържателните параметри ca конкретизирани и аргументирани. Проектното предложение отговаря на целите и/или приоритетите на програмата и би довело до качествено развитие на участниците."

  Очаквайте новите статии и интервюта в проекта "Истории за брас"! Пожелайте ни успех!

  Харесай ни във Фейсбук

  LinkedIn

  Атанас Карафезлиев

  © 2021 Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”

  music-note linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram