Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”
 • English
 • Nederlands
 • Проф. Гивичан и SzegEd Trombone ENsemble (Унгария) с видео покана към публиката за концерта на 15.06.2023

  Брас перспективи
  4 юни, 2023

  Специално за изкушената от брас музиката и красотата на звука на тромбона публика в София основателят и ръководител на Szeged Trombone Ensemble проф. Гьорю Гивичан направи видео обръщение (на английски език), в което отправя покана за концерта на колегите ни на 15.06.2023 от 19.30 ч. в Аулата на Софийския университет и споделя своите впечатления от предишните си посещения в София през 2019 и 2021.

  Остава малко над седмица до този много важен за нас проект, чрез който Унгария вече е неотделима част от международните проекти и партньорства на Сдружение “Брас перспективи”. Концертът на SzegEd Trombone ENsemble (Унгария) е включен в програмата в 23-тото издание на Европейския музикален фестивал, който се осъществява с подкрепата на Столична община и Министерството на културата. Билети онлайн на ОТ БАРОК ДО РОК |EPAYGO и на място преди концерта.

  Благодарим на новите ни партньори в този проект, с които работим за първи път: Институт “Лист” - Унгарски институт София и Музикална агенция Кантус Фирмус. Очакваме Ви на 15.06.2023 от 19.30 в Аулата на Софийския университет! 

  Не пропускайте и творческата среща с проф. Гивичан и колегите от SzegEd Trombone ENsemble на 16.06.2023 oт 10.30 до 14.00 в зала “Димитър Ненов”  на НМА “Проф. Панчо Владигеров” (ул. “Людмил Стоянов” 6). Във фокуса на събитието ще бъде съвременният репертоар за соло тромбон, който е задължителна част от международните и националните конкурси в Европа. Ще бъдат представени и нови творби от унгарски и български композитори за тромбон и тромбонови ансамбли.

  Подробно представяне на SzegEd Trombone ENsemble и съвместния ни проект 2023 ВИЖТЕ ТУК

  Харесай ни във Фейсбук

  LinkedIn

  Атанас Карафезлиев

  © 2021 Сдружение “БРАС ПЕРСПЕКТИВИ”

  music-note linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram